Parkeren Zaventem

Wilt u parkeren in Zaventem, bijvoorbeeld voor een stedentrip of een langere vakantie waar u van gaat genieten? U kunt gebruik maken van de officiële parkeerterreinen, net als van valet parking of de goedkope alternatieven die er beschikbaar zijn. Wilt u goedkoop lang parkeren op Zaventem en gebruik maken van de shuttle service die er beschikbaar is, of aan de andere kant voor de deur uitstappen op basis van valet parking? U kunt parkeren op de manier die u wenst, u kunt vooraf online de verschillende tarieven met elkaar vergelijken.

Goedkoop lang parkeren Zaventem

U kunt goedkoop lang parkeren op Zaventem door gebruik te maken van de alternatieve parkeerterreinen die er beschikbaar zijn. De terreinen bevinden zich gemiddeld enkele kilometers van de luchthaven, waardoor het verstandig is om die online vooraf met elkaar te vergelijken. Op die manier zorgt u niet alleen voor de scherpst mogelijke prijs, u zorgt er daarnaast voor dat er een plaats voor uw auto beschikbaar is. Op de dag van vertrek kunt u er direct naartoe rijden voor het parkeren op Zaventem, om de auto er achter te laten en uw reis met een gerust hart verder te kunnen vervolgen.

Gratis shuttle service Zaventem

U kunt vanaf de verschillende parkeerterreinen in de omgeving van Zaventem gratis gebruik maken van een shuttle, die u naar de luchthaven zelf brengt. Maakt u gebruik van het officiële parkeerterrein voor lang parkeren (P3)? Ook in dat geval is er een shuttle beschikbaar, die u naar de luchthaven brengt. Na aankomst terug op luchthaven Zaventem staat de shuttle klaar om u weer naar uw auto te brengen. U kunt op die manier heel gemakkelijk en voordelig lang parkeren op Zaventem, zodat u een scherpe prijs betaalt voor een veilige parkeerplaats in de buurt.

Kort parkeren en valet parking

Wilt u liever kort parkeren bij Zaventem, of bent u op zoek naar valet parking? U kunt gebruik maken van de parkeerterreinen P1 en P2, op het moment dat u daar maximaal 1 – 3 dagen wilt staan. Houd rekening met hogere tarieven, al zijn ze niet zo hoog als voor valet parking. In het laatste geval kunt u gewoon voor de deur van de vertrekhal uitstappen en staat uw auto bij terugkomst weer klaar bij de aankomsthal. Dit maakt parkeren op Zaventem zeer eenvoudig, zodat u nauwelijks omkijken heeft naar uw auto en u zo ontspannen mogelijk kunt reizen.