Parkeren Düsseldorf Airport

Wilt u parkeren op Düsseldorf Airport, of in de nabije omgeving van de luchthaven? Er zijn tal van parkeerterreinen beschikbaar, het is de moeite waard om die goed met elkaar te vergelijken. Met name wanneer u enkele dagen wilt parkeren is het de moeite waard om gebruik te maken van de voordelige terreinen die er beschikbaar zijn. Het unieke van Düsseldorf Airport is dat u er gebruik kunt maken van verschillende officiële parkeerterreinen, al is er niet altijd een gratis shuttle beschikbaar.

Kort of lang parkeren

Wilt u kort parkeren op Düsseldorf Airport, zodat u iemand op kunt halen of u een stedentrip van enkele dagen kunt maken? U kunt daarvoor gebruik maken van de eigen terreinen. Het is verstandig om online vooraf een plaats te reserveren, zodat u zeker weet dat u er terecht kunt. Dit geldt bovendien voor lang parkeren op Düsseldorf Airport, door vooraf een boeking te maken betaalt u een scherpe prijs voor een beschikbare plaats. U kunt voor het lang parkeren bij Düsseldorf Airport gebruik maken van zowel de officiële terreinen als de alternatieve aanbieders die er beschikbaar zijn.

Gratis shuttle service beschikbaar

Maakt u gebruik van de parkeerterreinen in de buurt van Düsseldorf Airport? Deze liggen over het algemeen op maximaal een paar kilometer afstand van de luchthaven. Een gratis shuttle service brengt u er binnen een paar minuten naartoe, zodat u daarvoor zelf niet op pad hoeft. De shuttle zet u netjes voor de deur af en zorgt ervoor dat u na aankomst terug op Düsseldorf Airport weer eenvoudig in kunt stappen. U reist binnen enkele minuten naar uw auto op het parkeerterrein, waardoor het parkeren bij Düsseldorf Airport heel soepel verloopt en u bovendien een zo scherp mogelijke prijs betaalt.

Officiële parkeerterreinen van Düsseldorf Airport

Wilt u gebruik maken van de officiële parkeerterreinen van Düsseldorf Airport? Houd er dan met name bij het lang parkeren rekening mee dat er niet altijd een gratis shuttle service beschikbaar is. P13 is bijvoorbeeld het meest voordelige parkeerterrein, maar ligt op 1,8km afstand en er is geen shuttle beschikbaar. Ook voor P22 is er geen shuttle beschikbaar, al ligt dat terrein op slechts 5 minuten lopen van de luchthaven. Het is verstandig om de verschillende opties voor het parkeren op of bij Düsseldorf Airport vooraf goed met elkaar te vergelijken. Op die manier kunt u een keuze maken op basis van zowel de kosten als de service en afstanden.