Parkeren Charleroi Airport

Wilt u parkeren bij Charleroi Airport en bent u op zoek naar voordelige mogelijkheden? U kunt er online een plaats reserveren voor de diverse terreinen die er beschikbaar zijn, zodat u een zo scherp mogelijke prijs betaalt. Heeft u al eerder gebruik gemaak van de parkeerterreinen bij Charleroi Airport, of wordt dit uw eerste keer? Wij zorgen voor een overzicht van de mogelijkheden voor kort en voor lang parkeren. Op die manier kunt u voordelig parkeren op Charleroi Airport, zodat u een scherpe prijs betaalt voor de plaats voor uw auto.

Kort parkeren en lang parkeren

U kunt kort parkeren bij Charleroi Airport door gebruik te maken van Parking Express of Parking Airport. Het eerste terrein is bedoeld voor zeer kort parkeren, op het tweede terrein kunt u een of enkele dagen staan. U betaalt een relatief hoge prijs, het voordeel van parkeren op deze terreinen is dat u in de omgeving van de luchthaven kunt staan. Parkeren op Charleroi Airport kost u enkele euro’s per uur, waardoor dat met name voor een langere reis over het algemeen geen optie vormt. Lang parkeren op het officiële terrein kost tevens een behoorlijk bedrag per dag, waardoor ook de alternatieve terreinen de moeite waard zijn.

Alternatieve parkeerterreinen

De alternatieven voor het parkeren bij Charleroi Airport zorgen ervoor dat u er al vanaf een paar euro per dag kunt staan. U kunt gebruik maken van de terreinen op slechts een paar kilometer afstand van de luchthaven. Vervolgens is er een gratis shuttle service beschikbaar om u naar de vertrekhal te brengen, of u vanaf de aankomsthal weer naar uw auto te brengen. U kunt op die manier heel voordelig parkeren, terwijl u daarnaast gebruik kunt maken van de goede service die er beschikbaar is.

Online parkeren reserveren voor Charleroi Airport

Uiteraard kunt u het meest voordelig parkeren door vooraf uw plaats te reserveren, het is de moeite waard om al in een vroeg stadium op zoek te gaan naar een beschikbare plaats. U zorgt er op die manier voor dat u een zo laag mogelijk tarief betaalt. Uiteraard kunt u de tarieven met elkaar vergelijken en profiteren van de online aanbiedingen voor parkeren bij Charleroi Airport die er beschikbaar zijn. Wilt u een zo scherp mogelijke prijs betalen voor een parkeerplaats, die netjes voor u vrij zal worden gehouden? Dan kunt u het best online reserveren voor het (lang) parkeren.