Parkeren Brussel Airport

Wilt u parkeren bij Brussel Airport, bijvoorbeeld wanneer u op vakantie gaat of wanneer u er iemand weg gaat brengen? U kunt er zowel kort als lang parkeren, door gebruik te maken van de officiële parkeerterrein of de alternatieven die er beschikbaar zijn. U kunt online de verschillende mogelijkheden met elkaar vergelijken. Op die manier kunt u parkeren op of bij Brussel Airport zoals u wenst, terwijl u daar een scherpe prijs voor betaalt. Wilt u gebruik maken van valet parking, of de auto aan de andere kant juist zo voordelig mogelijk wegzetten op een van de parkeerterreinen in de buurt?

Kort of lang parkeren

U kunt voor kort parkeren bij Brussel Airport gebruik maken van Express Parking, het tarief bedraagt enkele euro’s per uur, waardoor de kosten aardig kunnen oplopen. U kunt er het best niet te lang blijven staan, of gebruik maken van kort parkeren voor 1 – 3 dagen. Wilt u langer parkeren? Dan kunt u gebruik maken van bijvoorbeeld P3, of de terreinen van de alternatieve aanbieders. U kunt op die manier voordelig parkeren, de kosten per dag kunnen enkele tot zelfs een tiental euro’s schelen, waardoor de online vergelijking zeer de moeite waard is.

Valet parking bij Brussel Airport

Wilt u parkeren op Brussel Airport en het liefst voor de deur van de vertrekhal uitstappen, om weer in uw auto te stappen op het moment dat u de aankomsthal uit komt lopen? Dan is valet parking een goede keuze, al betaalt u hiervoor een hoger bedrag dan voor kort parkeren of lang parkeren. Wat dat betreft kunt u parkeren bij Brussel Airport op de manier die u wenst, u heeft de keuze uit een aantal verschillende mogelijkheden. U zorgt ervoor dat u de auto heel voordelig kunt parkeren, of dat u aan de andere kant kunt rekenen op een uitstekende service.

Goedkoop lang parkeren

Wilt u goedkoop lang parkeren bij Brussel Airport, op een van de terreinen op slechts een paar kilometer afstand van de luchthaven? U kunt de auto in de omgeving uitstekend kwijt, u kunt dan gebruik maken van een gratis shuttle om u naar de luchthaven te laten brengen. Bij aankomst terug op Brussel Airport kunt u weer in de shuttle stappen die u naar uw auto brengt, zodat u daar direct weer in kunt stappen. Op die manier kunt u heel voordelig parkeren bij Brussel Airport, terwijl u aan de andere kant kunt rekenen op een goede service en begeleiding.